The best Side of کتاب

این اثر در سال ۱۹۴۵ و ۱۹۴۶ درایالات متحده آمریکا و انگلستان منتشر شد و خیلی زود شهرتی جهانی پیدا کرد. تاریخ فلسفه غرب از سه بخش تشکیل شده است. بخش اول کتاب به معرفی فلسفه دوران قدیم می‌پرداد. قسمت دوم کتاب به فلسفه در دوران قرون وسطی اختصلص دارد و فلسفه جدید نیز از دوران رنسانس شروع می‌شود و تا فلسفه تحلیلی پیش می‌آید. این کتاب توسط مترجم برجته ایرانی نجف دریابندری به فارسی برگردانده شده است.

تست سینما شناسی: آیا فیلم بین واقعی هستی یا فقط ادعاشو داری؟

بخش قبلی را به کتاب‌های کلاسیک این ژانر اختصاص دادیم و گفتیم که تعاریف و زیرژانرهای علمی-تخیلی آن‌قدر پیچیده و متنوعند که بهتر است برای داشتن یک نگاه کلی به کتا‌ب‌های علمی-تخیلی به عنصر زمان متوسل شویم و آن را با تاریخچه‌اش بشناسیم.

هرکسی می‌تواند جزء این دسته افراد باشد، اما شما نباید اینطور باشید و دچار سرگردانی شوید، شما باید اهدافتان را به درستی تعیین کنید.

این سر آغاز درک عقب‌ماندگی کشور و در حقیقت شروعی برای انقلاب مشروطه و بعدتر انقلاب اسلامی ایران است.

چگونه می‌توانید به این سوالات پاسخ دهید؟ به زندگی روزمره خود بیاندیشید. آیا پیشرفت می‌کنید یا لحظات را پشت سر هم می‌گذرانید؟ آیا روزهای شما سرشار از کار، روابط و فعالیت‌هایی است که برای شما مهم است، یا احساس می‌کنید در تردمیل مسئولیت به دام افتاده‌اید؟

۱۶:۰۰ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۲ دقیقه

۱۵:۳۰ گشت و گذار در ایران و جهان با ۱۰ سفرنامه‌ی خواندنی ۵ مهر ۱۴۰۱

در این کتاب می‌توانید حس طنز نیچه را هم ببینید. این کتابی است که نیچه در اواخر عمرش نوشت. هدف نیچه از این کتاب نگاه به فلسفه‌ در زمان‌های آینده بوده.

برنامه‌ای با طیف کامل: مراقبت از خود را در زمینه‌های جسمی، معنوی، عاطفی، فکری، حرفه‌ای و ketab-gardoon.ir اجتماعی زندگی خود به ارمغان بیاورید.

تعریفی که برای دوران نوجوان گفته می‌شود، دوران گذار است. پس احتمالا نباید منتظر یک بازه‌ی سنی مشخص باشیم. هرزمان احساس کردید کودک در این دوره‌ی گذار است، به فکر این توانایی در او باشید تا یاد بگیرد چگونه متفاوت و خاص به دنیای اطرافش نگاه کند.

به همین دلیل تقویت قوه‌ی خیال در سنین کودکی و نوجوانی اهمیت پیدا می‌کند. چرا که هرچه سن بالاتر روند، انسان بیش‌تر و بیش‌تر درگیر واقعیت و روزمرگی می‌شود و توان تخیل کردن را کمتر در خود میابد.

با پرسیدن از آن‌ها و مجبور کردن آن‌ها که از خودشان یکسری سوالات مهم اما دشوار را بپرسند مانند «ارزش‌های اصلی شما چیست؟» « آیا شما هر روز با آگاهی بیشتری از خواب بیدار می‌شوید؟» و «آیا من از بعضی چیزها غفلت می‌کنم؟»

این جمله تقریبا تبدیل به شعاری برای همه‌ی اگزیستانسیالیست‌ها شده است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *